Já to zvládám už rok celkem v pohodě. Ale. Mám kluky 8, 6 a 4. Dělám za směšné peníze, zato s pracovní dobou od půl sedmé do tří, což jsem ráda, protože školka je do 4 a družina do půl čtvrté. Dojíždím do města 20 minut autem. Ráno vodí manžel a má takovou práci, že může přes den hodně zařídit, co je potřeba a i nakupuje. Nejstarší syn má kroužky v rámci družiny a pak má ještě jeden sportovní kroužek s mladším synem, kam je vozí manžel. Já jsem mezitím doma s nejmladším. Dům máme velký a mám ráda pořádek, ale našla jsem si už systém, jak to zvládnout a na prádlo mám sušičku. Večeře máme studené, ale nikomu to nevadí, máme všichni teplé jídlo na oběd. Ze začátku jsem se snažila vařit, ale vzdala jsem to, od osmi večer jsem v útlumu a nedávala jsem to, navíc začly i problémy s manželským životem, takže jsem musela omezit úklid a vše na nejnutnější,abych měla energii
. Jako velký problém vidím nemoci dětí, jsou nemocní fakt dost, momentálně teď marodí třetí týden, jeden po druhém. Nemít moje rodiče, kteří můžou hlídat, tak bych asi tu práci vzdala.