| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No já taky tomu s tím stříháním před rokem věku nevěřím.Nevím co to je,asi nějaké babské rady.Tomáška jsme stříhali tuším v 10 nebo 11 měsících,protože to měl už fakt hrozné.

Holky tak včera jsme byli na 8 měsíční prohlídce.Davídek váží 5,9kg a měří 66,5 cm.Je to naše malá žoužel.Doktorce se nelíbí,že mu pořád ujíždí očičko,takže jsme dostali žádanku na oční s tím jsem ale počítala,protože mu ujíždí pernamentně pořád.No prý to po půlroce už normální není.Objednávat nás,ale budu až v lednu,ted před svátkama to už obíhat nechci,stejně nás beztak objednají až za dva měsíce a jelikož se to každým týdnem u něho zlepšuje,tak třeba pak přestane šilhat jak tomášek,než nás tehda objednali,tak přestal uplně.
Další věc,Davídek by měl už v 8 měsících udajně podle jejich skvělých tabulek lezt.Jelikož je se vším opožděnější,tak dělá v tabulkách všechno co 7 měsíční,takže nás poslala na rehabky cvičit vojtovu metodu,kterou jsem cvičila i s Tomáškem,ale u něho to bylo kvůli tomu,že stáčel hlavičku na jednu stranu.Hned nás včera vzala,ukázala nám cvik a zítra mám přijít na kontrolu,jestli to cvičím správně.Davídek se ale snaží lézt,zapře hlavičku dá nohy pod bříško,ale zatím mu to nejde.Ke všem hračkám se dokutálí,cestuje po celém obýváku.Tak nevím,řekla bych,že dnešní doba je fakt divná,jak dítě neodpovídá tabulkám,hned to doktoři řeší,přijde mi,že chcou prostě vysolit peníze od pojištoven,jinak si to vysvětlit neumím.U Tomáška jsem ráda,že jsme chodili,protože ten problém s tou hlavičkou fakt měl,ale u Davídka mi to přijde prostě uspěchané.Včera kámoška mluvila s paní,co cvičí děti a říkala ji to o Davídkovi a ona prý vždyt nemusí dítě za každou cenu v 8 měsících lézt.Asi máme extra opatrnou doktorku nebo nevím.
Ještě jsem se ji ptala,jestli když má od října močák atím ok,jestli bysme od unora či března mohli začít chodit na lekce bazenu.Sestra od doktorky,tak zkuste a když se mu to vrátí,tak to přerušíte.A doktorka v žádném případě bych vám to nedoporučovala.No děs.Přitom ty bazény jsou pro miminka hlídané.
No někdy mám sto chutí doktorku vyměnit.Je sice dobré,že je opatrná,ale odsud podsud ne.~7~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.