Ahoj při čtvrtku.
Holky, já jsem dnes ták otrávená
Byl tady pán na odečty vody a topení a máme nějakou fakt vysokou spotřebu vody
Na teplé vodě rozdíl 50 kubíků? a na studené vodě 130
Jelikož tušíme, že část by tedy klidně mohla být tím, že jsme půl roku myli nádobí ručně, malovaly se dvě místnosti a dost se propíraly válečky... praly se častěji koberce... ale myslím, že největší zásluhu na tom všem má naše pubertální lady, která si pustí do vany vodu a sedí a smrká a rochní se, vcelku často si pustí do umývadla vodu samozřejmě nechá ji téct a hraje si v umývadle
Člověk ji umravňuje, peskuje... efekt nula. Takže teď čekáme na doplatek a dcerunku připravujeme na variantu, že bude mít smolíka a na novou skříň do pokojíčku si počká.
Další jobovka - stěhování se odkládá o cca týden
Kvůli vysoké vlhkosti v domě a nestíhání prací; neteče do příštího pátku teplá voda, není hotový úklid objektu, takže jako debil budu ještě po nastěhování uklízet dům
V domě se pustí vysoušeče a budeme se modlit, abych kuchyni měla aspoň v lednu - snad už začátkem. Dokud nebude vlhkost pod 60%, tak nebude kuchyně ani zárubně... Tím, že teď odřekneme stěhování známým, tak si musíme za týden zaplatit normální stěhováky - jsem zvědavá, kolik si vezmou oni
Já vím, já vím, že tohle jsou "maličkosti", ale já to fakt nějak nedávám. Už si říkám, že jsem zralá na alkohol nebo nějaké pilule