ahoj!
Moc zdravím a hlásím, že žiju
. Mimi bylo na poslední kontrole v pořádku, dokonce byla téměř celá i placenta, špinění ustalo. Ale už je mi zas ouzko z kontroly ve středu. Sice mám někdy trošililinku pocit, že mimi už tam někde ťuká a vrtí se, ale nevím, jestli to spíš nemám vsugerováno. Jinak těhunevolnosti nepolevují ani teď (16tt), takže možná spíš než žiju, tak přežívám. Aktuálně jsem nachlazená, takže nic moc, v práci totální, ale totální blázinec, kluci mají obden nějakou akci ve školce, škole či družině... Prostě mám pocit, že od začátku prosince jsem se nezastavila. A příští týden bude ještě hůř.
Ještě nemáme ani jeden druh cukroví, o úklidu ani nepřemýšlím, naštěstí dárky mám pro kluky nakoupené (kromě jednoho), ostatní mají smůlu, víc prostě nezvládám
.
Zerat, ono je lepší nechat ten barák pořádně vyschnout. Věř mi, vím, o čem mluvím. My jsme ho nechávali promrznout 2 zimy a stejně letos bojujeme v jedné místnosti (suším tam prádlo) s plísní. Raději to stěhování moc neuspěchejte.
Spotřeba vody - my se asi nemyjeme či co
, my máme roční spotřebu +/-105 kubíků.
Zkusím o víkendu večer dočíst, dneska ještě musím na pohřeb sousedce a zítra má Dami oslavu narozenin... uffff, přitom já bych se nejraději viděla v posteli