Ahoj holky, zdravím při úterý
Zdravím Oniku, - máš šikovný děti!
A zdravím i ostatní!
Leonty, ať je Bořek brzy o.k. a nikdo další to nechytí!
Daníku, Šárka měla spálu už opakovaně.
Měla ji snad už 3x? A to nám říkala dr., že se většinou neopakuje. Nám se opakovala. Jedinou komplikací byly snad jen boláky v puse a výsev po trupu, loupání noh tuším... ale to jsou asi běžné projevy spály.
Ale že bychom si Šárku nechávali po spále doma 3 týdny, tak to fakt ne. To si ani neumím představit, přece bych se kvůli tomu nenechala vyhodit z práce
Naše děti si občas umějí hrát krásně, spolupracují na různých "projektech" a z toho jsou jako praštěné a jen se rvou, hádají, žalují na sebe... To bych je nejraději
Nechci Tě strašit, ale užívej si dětí - nám až teď, co Martinka vletěla do puberty, dochází, jak bývala hodná! Teď jsou jsou dny, kdy se opravdu bojím, že ji uškrtím - včera jsme se místo stěhování s ní tady 3 hodiny boxovali, jestli úkoly udělá či neudělá a jestli je bude dělat pořádně a tak jak jí poradil tatínek
Děsný!
Jinak my už máme na domečku položené podlahy
- včera ještě chyběly přechodové lišty a kompletace sprchového koutu a montáž zrcadel a ještě musí elektrikář přimontovat do celého domu světla. + včera už byl přidělaný bojler a i byl napuštěný a už fungují WC
Včera mírně stavaři stáhli vytápění, protože je tam šílené vedro
a zřejmě, jak tam pobíhali dělníci, tak vlhkost tam večer byla 52%. Dnes tam zase pojedeme měřit a vysoušeče vypnout, tak jsem zvědavá, co tam zítra ráno naměří truhlář. Od toho se odrazí, jestli nám tam kuchyni dá nebo nedá... stále si neumím představit Vánoce bez kuchyně
A jinak já teda už taky nepeču. Ale dnes se budu muset kvůli Martince vybičovat a namazat pár lineckého a potřít pár marokánků. V pátek si mají přinést cukroví do školy. Myslela jsem si, že jí něco koupím, ale ty ceny pár kousíčků cukroví mě odzbrojily - takže raději budu večer či v noci matlat vlastní
Ale musím se pochlubit! Letos to vypadá, že budeme mít prvně živý stromek- jedličku