Přidat odpověď
Ahoj holky.
Oniko máš moc hezké děti a je moc hezké,jak se k sobě mají.Jsem zvědavá jak to bude u nás,až Davídek povyroste,zatím se k němu Tomášek má hodně.
No u nás klasika před vánoci a vidím,že nejsme sami.Leonty my taky lehli.Tomášek má uplně červený krk,od pondělí večera teplota 39 a to měli včera ve školce vánoční večírek,tak jsme na něho kvůli tomu nemohli.Tak dneska jsem ho vzala sebou k doktorce a má antibiotika na zánět nosohltanu,pry by se z toho mohla vivinout angína,kdyby se to nepřeléčilo.
Do toho už mě unavuje totálně jak jsem nevyspaná,jednu noc Davídek spí až do 5 rána,druhou se budí i více jak třikrát třeba dneska,sem kojila v 11,pak ve 2 ráno a do půl páté se co hodinu budil.Do toho 2x do týdne lítame cvičit tu vojtovou metodu,kvůli tomu,že Davídek neleze,jenže než se stačím jeden cvik naučit,ona to změní na jiný,že z toho uniká a zve si nás za dva dny znova a to jsme měli být dneska do nového roku naposled a od nového bysme začli zase.No škoda,že už nefungujou tam jak jsem chodila s Tomáškem přijde mi,že tato baba to opravdu moc neumí a neví si rady.Dneska ho trápila hodinu v kuse,jak kdyby byl nějaký postižený nebo co.Přitom on má jen zpožděné lezení.Děs.Doufám,že až začne lézt,že budem moct přestat chodit a nebude řešit,kdy začne chodit apod.to bych ji poslala opravdu někam.Jestli bude po mě bude chodit až ve 20 měsících.
Předchozí