Jájo super,že ti kontrola vyšla dobře,jsem moc ráda,že ti těhotenství probíhá tak jak má.A chápu tvé obavy,já byla na trní nejvíc první trimestr a pak v podstatě až do porodu,prostě jsme si zažily své,tak je to logické,že máme pořád strach.
Jájo díky za tip s tím balonem,on potřebuje podle rehabilitační posílit ramínka,protože je má pořád hodně vysoko a hlavně bříško,ale nevím jak s ním na balonu cvičit,abych mu spíš neublížila.Každopádně vojtovku už podle ní a doktorky musíme cvičit.
Potkala jsem jednu známou,co jsem s ní chodila na plavání s mým Tomáškem a říkala mi,že její známá chodí k tomu samému doktorovi,co moje sestra a prý u její dcery zanedbal a nikde jí neposlal a ona ani v 11 měsících ještě nelezla.Tak jsem na ní vyvalila oči,protože na toho doktora slyším samou chválu nejen od sestry a taky jsem zvažovala k němu přejít.
Jinak oproti jiným dětem v jeho měsících mám hodně živé dítko a jak říkala Hanka i ty nejsme stroje,jenže doktorka to tak ani vlastně rehabilitační neberou,je prý uplně jedno jestli váží 5 či 9 kg,že prý vývoj musí být stejný no já si osobně o tom myslím své.Podle mě je vojtovka přehnaně brzo,kdysi se to tolik neřešilo,že v určitém měsíci dítě nedělalo to,prostě se počkalo a dřív nebo později na to,to dítko přišlo.Davídek je živel,procestuje kutálením na obě strany celý obývák,tudíš hrazdičku už mám docela naprd a snaží se lézt tím způsobem,že se zapře o hlavu a na nohách se postaví,prostě asi nemá sílu v ručičkách a neví jak na to.