Jájo, gratuluji
a jen tak dále až ke zdárnému konci!
Třešničko, vojtovka podle mě není nic hrozného, jen mi přijde nějaké divné, že malý už ji cvičí a přitom neleze a že Ti z toho cviku "uteče" - jak?
Martinka ji taky musela cvičit, protože nelezla resp. lezla divně přes nohu jakoby v sedě. Vojtovku jsme cvičili 1. den a už po 2. cvičení už lezla předpisově
Nicméně taky souhlasím s tím, že nejsme stroje, i když zase je pravda, že pokud by malý měl mít nějaké svaly slabé, tak by mu je posílit neuškodilo. Nicméně jen dodám, že nejsem velkým přítelem vojtovky - dodnes si myslím, že jelikož ji Martinka cvičila rok a prala se se mnou a já ji v tom "znásilňovala", pak se začala projevovat předrážděně a skoro si myslím, že proto je taková vznětlivá - cvičení vojtovky v době, kdy už ji nepotřebovala ji dle mého předažďovalo. Vojtovku jsme ukončili až po změně neurologa, který diagnostikovat skutečně předráždění
Někdy neuškodí zajít na konzultaci za jiným dětským neurologem.
HOlky, zítra se bude v domečku montovat kuchyně
Jen si budu muset domeček uklidit sama, což mě dost sejří! Budeme žít v krabicích a v bordelu
, protože netuším, kdy jako budu mít umývat okna, rámy, vchodové dveře, umývat dlažby, čistit fleky od výmalby...
Už se na pána, který nám domek má předat nemůžu ani podívat a jsem ráda, že ho hned tak neuvidím! Až bude domek náš doporučím majiteli firmy, aby poslal bratra do důchodu, protože jim podle mě dost kazí jméno - slibotechna hadra. Nic není problém, vše bude, uklízet to budeme my... ovšem realita je potom dost jiná,- chlap na odstřel
Začínám být už z toho stěhování unavená, navíc na mě něco leze a není mi dobře
A to ještě dnes musím vyskladnit kuchyni, zbytek komory a sbalit oblečení všech do krabic.