Přidat odpověď
mám čerstvou zkušenost... kamarádi přeze mne kupovali byt.. doporučila jsem jim i hypoteční poradkyni.. potud vše v pořádku.. hypo poradce práci odvedl na výbornou (urgování, asová flexibilita, řešení průserů v bance,...).. banka se teda předvedla jak mohla a už teď jsou rozhodnuti, že při fixaci odejdou... jednalo se o ČS.. a to jsou jejími klinety již mnoho let... nebýt poradce, který má velké konexe díky své dlouholeté praxi, asi by z celého obchodu sešlo.. a to jen kvůli neschopnosti banky (resp. některých jejích lidí!!!)
mBank má na vše 30 dní a i kdyby jste se na hlavu stavěli, dřív to neudělají.. opět z praxe vím, že řešení hypo přes ně je šííílený, dokonce se u kolegyně řešilo i to, že nakonec klineti odešli od této banky a úvěr během chvilky vyřídili s jinou bankou.
doporučuji určitě poradce - za A mají výhodnější úroky než člověk sám přicházející na pobočku a za B mohou mnohem lépe ovlivňovat rychlost celého procesu, mohou orodovat, žádat výjimky, atd atd atd..
my si hypo dělali sami a UŽ NIKDY VÍCE!!! trvalo to dlouho, úroky příšerný, děs běs!!
Předchozí