| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já bych třeba pro začátek zvolila dnes už víceméně ignorovaného pudla střední velikosti (máme trpasličí, ujdou dost, ale je to kus od kusu, jedna fena chodit nechtěla, druhá je nezmar, střďáci jsou velmi sportovní). Jsou velmi snadno vychovatelní, nelínají. Jen se musí stříhat, ale i to se jde naučit.

Kokršpaněl je u mnohých hodně oblíbený, dnes už taky ustoupil do pozadí v oblíbenosti. Já je moc ráda nemám, ale kdo je kdy měl, tak si je jen chválí.

Pak knírač, opět nejlépe střední, ale zažila jsem i malého, co taky vydržel všechno, ale prostě když je požadavek na střední velikost, tak střední. Potřebuje tedy pevnou ruku, musí se stříhat, ale u mě jeden z favoritů.

Prvního psa bych si pořídila s PP od chovatele, už jenom proto, že pokud pejsem z nějakého důvodu rodině nesedne, je komu ho vrátit. Plus chovatel většinou funguje i jako poradce do začátku (a pokud ne, pejska bych od něj nepořídila). Pejsci z chovatelských stanic bývají dobře socializovaní a je zde největší pravděpodobnost, že pejsek bude povahově odpovídat zvolenému plemeni.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.