Mám Nikona, už 3 objektivy (chtěla jsem teleobjektiv) a nějaké to příslušenství. Fakt se to porovnat nedá, ale zrcadlovka má složitější ovládání, ještě to na 100% neumím. Fotky z ní jsou ale výstavní, zvláště pak z teleobjektivu, pokud potřebuju něco přiblížit, nebo třeba květ a nádherně rozostřené pozadí. Jsou i zrcadlovky v setu se dvěma objektivy (jedno z nich je právě to tele). Bazaru bych se nebála, za zkoušku to stojí. Řada fotografů přechází na dražší a starší prodává, podle mne doslova za hubičku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.