Šuplík - až tak moc jí to nezazlíváš? Ale trochu jo, co? Ale závist v tom není, jen spravedlivé rozhořčení
Trochu mi to připomíná, jak tady v okolí zazlívají manželce místního zbohatlíka a workoholika, že pracuje jako xyz na úřadě, míst aby pěkně seděla na zadku doma a nezabírala místo těm, kdo práci potřebují.
A koneckonců tohle se může týkat i mě - taky beru veškeré možné dávky od státu, ač by nás přítel uživil a nic jiného než úču bych, s dovolením, dělat nechtěla (pokud si teda dle levicového smýšlení smím vybrat povolání), protože mě to povolání baví a je to jeden ze smyslů mého života.
Dávky neberu na pivo, ale na děti, a co zbyde, ukládám - budou to potřebovat.
Ale zpět k věci - Tys souhlasila se Stormer, že se pravicoví voliči o sebe umí postarat ve smyslu existenčním.
Takže vy dvě tvrdíte, že všichni pravicoví voliči nemají existenční problémy, protože kdyby měli, nemohli by nikdy volit pravici? A od jakého příjmu na hlavu už je člověk v té pravicové sféře?
A logicky mi z toho vyplývají levicoví voliči jako ti neschopní a jako jediní, kdo mají nárok na pomoc od státu - že se nestydíš dělat ze všech levičáků socky!
Hele, co bys o té Tvé kolegyni říkala, kdyby volila socany?