Ahoj, já jsem rodila v táborské nemocnici. Nemůžu si vůbec na nic stěžovat. Až budu čekat druhé nebudu se ani chvilku rozmýšlet kam jít. Natalis jsem mohla zažít z pohledu pracovníka. Jsem totiž zdravotní sestra a měla jsem tu čest tam být nějakou dobu na praxi. Je tam možná tak příjemnější prostředí na pohled než v nemocnici, ale jinak žádný rozdíl nevidím. Odborníci jsou tam i tam a příjemný personál taktéž. Takže nevidím důvod za porod dávat tak velké peníze, když kvalitní péči dostanu i v táb. nemocnici. Díky J.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.