šuplíku, jestli potřebuješ odtučněné řízky - je na to fígl, ještě rozpálený řízek strřit do hrnce s vařící vodou - jen strčit, vystrčit. Vařící voda odejme strouhance tuk, ale jak je vroucí a řízek rozpálený, hned se zas odpaří. Fakt to jde a je to k jídlu :) Ale na vánoce si teda klidně dopřeju mastnej řízek :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.