| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jen teda ještě dodám, že koupelnu ještě hotovou nemáme. Jelikož sprchový kout přišel s rozbitou zástěnou, tak stále čekáme na novou část zástěny a bez té zkrátka namontovat zástěna nejde, takže sprchování je trošku dobrodružné. Navíc jsem zjistila až po několika dnech používání, že mi truhlář nainstaloval jinou troubu než jsem chtěla ~8~ Je to stejná značka ovšem bez teplotní sondy a bez aqua cleanu-rozdíl v ceně pár set... Strašně dobře se v ní ale peče (vánočka je prý nejchutnější, nejkypřejší jakou jsem kdy pekla), takže se s tím nejspíše smířím, že ty dvě funkce mít nebudu ~k~ resp. truhláři zavolám a uvidím, co mi na to poví, ale jelikož jsem v troubě už x-krát pekla, tak počítám, že už výměna možná nebude. Jo a ještě u kuchyně na myčce měly být světlá dvířka a on tam dal tmavá - to ještě budeme dodatečně řešit, jestli nechat tahle tmavá nebo dát světlá a nebo dát světlá na jinou skříňku. Přijde mi, že to jednu světlou plochu v čele kuchyně chce ~d~ Do alba, které jsem založila kvůli vám a odkaz je na zamlklinkách jsem Vám dala pár zabydlených fotek - u kuchyně dodám, že vedle lednice směrem k oknu ještě přibudou poličky :-)
Jinak jsem s volbou spotřebičů více než spokojená ~R^:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.