| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj děvčata, taky se přidávám s přáním krásných a klidných Vánoc a hlavně kopy zdraví do roku 2014.

Jituly Maruška je krásný andílek ;)

Zerat gratuluju k domečku, přeju ať se vám dobře bydlí a jste spokojení. Stěhování je náročné vždycky, já to absolvovala tolikrát, že už ani nepočítám, ale s dítětem "pouze" dvakrát. A vloni velký třesk, kdy se sice nestěhovalo, ale ten binec kolem rekonstrukce stál taky za to. Taky se osobně přimlouvám za rozbití té tmavé fronty nějakými světlými dvířky. Přijde mi, že to dost splývá s podlahou. Ale ať se ti dobře vaří a peče. Já si letos taky naplno konečně užívala novou troubu, poprvé jsem pekla vánočku a měla úspěch.

Jájo moc a moc přeju, ať miminko i ty prospíváte co nejlépe a dobře to doklepete do zdárného konce. Už tu dlouho nebylo žádné čerstvé miminko ;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.