Přidat odpověď
Naštěstí jsem ho neviděla, nedivila bych se petici, aby neotravoval lidi v době vánoc.
Stačily reakce na FB, co jsem zahlédla.
Nezklamal. Ani o Vánocích si neodpustil útoky a vymezování se k jiným. Sliboval, že bude prezident všech a já nepamatuji prezidenta, který by takhle útočil a rozděloval národ. V pár minutách dokázal zaútočit nejen na Klause (ne, že by si to nezasloužil), ale dokonce i na Hlavla, který se už nemůže bránit. Zeman je skutečný ubožák.
Tak jsem si poslechl toho pána kterému mnozí říkají pane prezidente.Protože žijeme v demokracii tak já ho oslovuji podle mého soudu jak si plně zaslouží opileckým arogantním hulvátem. . Jeho nadstranickost již ukázal v plné parádě.Jeho proslov byl trapný jako je on sám. Nevolil jsem Zemana za prezidenta ČR a jsem nato patřičně hrdý.
Sledovala jsem a jsem zklamaná z té samochvály a s obavou budu čekat jak přijme nově najmenovanou vládu, protože je přesvědčen o kvalitě této vlády v demisi, která je prý ze samých odborníků, no nevím ......
vanocni poselstvi typu JA,JA,JA.....a jeste si bere za svou tradici TGM..
Nechci si kazit Vánoce! Zeman není můj prezident a osobně nechápu, kdo ho mohl volit. Aha, já zapomněla, vždyť žiju ve státě, kde komunisté při volbách obsadili 3. místo. Zemana ani komouše bych nevolila, i kdybych měla 3promile. Fuj!
Hmmm, tak nevím... byla to směs hezkých slov, sebechvály, trocha té manipulace kolem správných kandidátů na ministerské posty a.... ...a celkově to na mě působilo jako řeč tajemníka ÚV KSČ, který nastoupil na pár dní na ex-post Milouše Jakeše v roce 89"", a sám o sobě prohlásil, že: "...mluvím pomalu, vážím slova"...
Ten dokáže lhát prakticky pořád. Nemůžu si vzpomenout, co za předvolební slib splnil, byl vůbec nějaký? Náš nadstranický prolhaný prezident.
Normálně se k tomu nevyjadruji....ale to si snad z nas dělá legraci, ne??! Takhle kazit svatecni obed... :-((
Předchozí