| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemá to dítěti předhazovat, ani když to mezi manželi skřípe. Co já s tím jako můžu dělat? Mezi našima to skřípe asi tak jako všude po 40 letech soužití, nic výrazně hrozného, ale máma se stavěla do role oběti, přitom to měla doma zařízené perfektně, dodnes nechápe, že v 90 % domácností to není tak jako u nich - táta kromě mytí oken uměl dělat opravdu všechno..Ale se ségrama si prostě vytvořily svůj svět, do kterého já nepatřím, a intenzivně to cítím, když k našim přijedu. Strašně ráda bych se odstřihla - ale to bohužel nejde, protože ony nechápou, proč bych to měla jako dělat - ony mě nic špatného nedělají..maximálně upozorní na moje chyby, no..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.