Hezký sobotní podvečer přeji!
Včera jsem mluvila s truhlářem, - dvířka na myčce do konce ledna vymění za světlá - hned 6.1. je prý objedná. S troubou je to složitější - lidi kvůli zdražení vykoupili, co se dá,- tudíž mnou vybraný typ není od října k sehnání
a jelikož se na kuchyni spěchalo, tak truhlář vzal rychle, aby vůbec byla o třídu vyšší, ale zase aby se vešel do dané ceny, tak chudší o ty funkce, které jsem chtěla (sonda, aqua clean). Zanadávala jsem si a asi budu nadávat často
, ale uznávám, že lepší nějaká trouba než žádná. Navíc tahle je opravdu fajn, jen bez těch vychytávek, které jsem chtěla. Otázkou je, jestli bych třeba tu sondu využila
No nic, to mám za to, že jsem machrovala u kamarádky, která mě na tu troubu navedla, že budu mít lepší než ona
Lepší mám, ale ne ve výbavě
Třešničko, vítej do klubu. Jak jsem psala, s něčím takovým stěhoval manžel - divím se, že to náročné stěhování v takovém stavu přežil
Já to mám teď - dnes je mi asi nejlíp za poslední dny, ale stále mě bolí nohy, klouby, koleno úplně šíleně - takže se vyhýbám schodům, dopuju se Ibalginy, protože nemůžu v noci spát, nemůžu si lehnout na bok, jak se mi začnou dotýkat boky kolena, tak šílím
Už si připadám jako feťák - jím Proenzi kvůli tomu kolenu, na křečovky láduju cosi podobné Detralexu, ale volně prodejné, Ibalginy střídám s Paralenem plus grip... Hned v pondělí se musím objednat na ortopedii... Tobě přeju rychlé uzdravení