Ahoj, ted jsme to rozbalili a chvili nam to trvalo! Jde o poznavani tvaru nebo barev. Treba u kuratek jsou dve kyticky - zluta a cervena. Pri stisku na zlutou hraje melodie, to je spravne, cervena je jakysi odmitavy zvuk. U okynka jsou dva tvary - ctverec a trojuhelnik ... A tak dale. Jako kdyby k tomu byl trochu navodnejsi popis, vzbec by to nevadilo, chvlili jsem byla taky rozladena. Jinak se mi to moc libi a nejvic malou tatim bavi doplnovani tvaru. Snad jsem pomohla;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.