Třešničko, jak to přišlo, tak to odkráčí. Mně už je taky líp - ještě občas smrkám, odkašlu, ale je to už pohoda. Jen to koleno mě pořád bolí jako sviňa
Pevně doufám, že mi dr. schválí Proenzi a magnetoterapii, která mi před 10 lety, tak úžasně pomohla.
a ještě víc doufám, že jsem po tátovi nezdědila artrózu.
A jinak Romči, jo museli jsme domek zabydlet rychle-aspoň kuchyňo-jídelno-obývák. Teď denně manžel montuje jako šílený skříně, komody... Skříně jsme nechali na bytě, - už měli to nejlepší za sebou, tak jsme si řekli, že když je tam noví majitelé chtějí, tak je mají mít. Jenže my jsme zůstali bez úložného prostoru a žití v banánovkách se nám fakt neosvědčilo. Využili jsme slev po Vánocích a jsme zavalení krabicemi znovu. Dnes chudák muž montoval velkou skříň do ložnice a jedna dvířka byla špatně osazena panty, takže jsme s tou jednou mrchou bojovali celý den než jsme přišli, kde ty debilní milimetry chybí a kde přebývají, že jedny dvířka nejdou zavřít
Největší radost mají asi holky z nových skříní byť jedněch z nejlevnějších, protože ty si co se týče prostoru vyloženě polepšily. A jinak po týdnu přichází krize, kdy se Martince zdá, že má v pokojíčku pořád zimu (zvyk z paneláku, kde pořád topení hřálo) a Šárinka chce najednou s někým usínat... Snad tohle brzy přejde a holky si zvyknou i na tyto rozdíly
Já si jdu nakrabičkovat jídlo na zítra, vyčistit zuby a spááát když ráno brzy vstávám
Dobrou noc všem