| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj,

Romčo, držím palce s babičkou ~x~

Zerat, vaše stěhování čtu pravidelně, koukala jsem na fotky, obdivuju vaší rychlost v zabydlování. Já bych stěhování před vánocema nedala. A ty ještě k tomu pečeš vánočku a cukroví. Jsi dobrá ~R^. ~6~ Bílou bych vyměnila na myčce - je to uprostřed a nejméně tam navazují leta na okolní skříňky - ale to už máš vyřešeno. Trouba bez sondy by mi nevadila, ale nějaký čistící systém tato "horší" má??? nebo nemá žádný, sice jsem ho nikdy nezažila, ale slyšela jsem na něj dost chvály.

Romčo, Třešničko....
na dutiny trpím poslední 3 roky - konvička na výplachy je super, před vánocema se to s ní nově naučila i Lucka - uklízela jsem skříň a chtěla vědět co to je a jak se to dělá, jsem jí říkala, že až bude čas jí to ukážu. Za 3 dny dostala rýmu a vzpomněla si na ní - čekala jsem, že se bude bát a nezvládne to. Dala jsem jí konvičku, ona jí přiložila k nosu a hned to zvládla. Teď jsem kupovala ještě jednu k babičce - 212kč.

dál už jen pro Romanu....
Základem je snažit se aby splaskla sliznice tj. nosní kapky, taky mám ráda Olynt HA nebo Awamys, Nasonex - ty jsou na recept.
Pokud máš tak Xyzal nebo jiná antihistaminika, taky pomáhají oplasknout sliznici aby se sekret mohl uvolnit - já ho kradu Láďovi
Když to mám hodně ucpané, tak Paralen stop grip aj. horké nápoje s pseudoefedrinem, Modafen.... prostě cokoliv s pseudoefedrinem.
A když je úplně nejhůř, tak pro ATB nebo Clarinase repetabs nebo Aerinaze - to jsou léky s pseudoefedrinem na recept.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.