Přidat odpověď
Ahoj - možná byl můj příspěvek špatně pochopen, rozhodně od vás neočekávám radu, spíš mě zajímaly zkušenosti ostatních a různé širší možnosti řešení, jinak jak přistupovat k dítěti s PAS a různé výchovné zásady opravdu znám ze školení i ze své praxe, řekla bych, že teorie mi nechybí, stejně tak vím co je Ritalin a v čem je Strattera jiná, syn právě ten Ritalin nesnesl, měl tiky a noční můry a byl šíleně labilní, proto ted má Stratteru, ale po přečtení příbalového letáku a změn v chování, které pozoruji ( bere ji od zač. září) jestli je to opravdu nutné - a nasazování léků na tlumení vedlejších účinků jiného léku, mi přijde úplně šílené. Mě prostě jen zajímalo, jak s tím bojuje někdo jiný, než abych čekala radu, to opravdu proberu s psychiatrem. U nás si též myslím, že z velké části je problém přístup ve škole. Ještě když bych to shrnula tak školní výsledky s medikací i bez, nejsou rozdílné, očekávala jsem od Strattery hlavně to, že by mohla pomoci v té sociální sféře, v zamýšlení se nad vztahy a nad svým jednáním, a že by mohla příp. snížit i tu impulsivitu v chování. Je to ale pořád stejné, jen k tomu ještě permanentně špatná nálada a nezájem o nic.
Předchozí