jé Janino, u nás se myslím prodává pouze jeden typ.... ten co jsi dávala odkaz se mi zdá opravdu možná lepší....
jaké další typy se u vás prodávají - které máte vyzkoušené a který z nich manželovi nevyhovoval. Ještě nemáme konvičku na chalupě, takže bych si mohla dovolit jednu koupit, nechat jí doma a tu pražskou dát na chalupu.
ad nemocnice - jenže člověk, který potřebuje 24-hodinovou péči a má výpadky paměti péči potřebuje. Romči babička má naštěstí příbuzné, kteří se postarají, ale naše zdravotnictví by bohužel klidně propustilo domů o osobu o kterou se nemá kdo postarat, případně nemá zájem se starat.
My jsme si tehdy taky taťku brali domů na víkendy, jen byl trochu problém, že byl na morfinu a oni nám ho (morfin) domů nechtěli dávat... no oficiální to asi nebylo, proto jsme si ho mohli brát v pátek až opravdu večer - kolem 19.h a v neděli musel být zpět tuším do 16h. Nevadí mi píchat někomu injekce, mám toho za sebou docela dost, ale píchat morfin vlastnímu tátovi, z toho jsem teda byla docela rozklepaná