| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Miluji rock, punk, metal, občas i vážnou hudbu. Když rádio, tak Hey nebo Čas Rock, to poslouchám převážně v práci, doma mám svá oblíbená alba, která si pouštím podle nálady. Moderní hudba mi nevadí a jelikož TV téměř nesleduji, protože tam většinou není nic zajímavého, tak si občas zapnu Očko a mám hned přehled o hudbě, která letí ~t~ Sice to není můj šálek kávy, ale jako kulisa dobré ~:-D Na žádný nástroj nehraji, zpěv už vůbec ne, to neriskuji, stačí můj velmi hlasitý smích, který jde slyšet přes několik pater a je pro mne velmi typický ~t~ Manžel umí hrát na kytaru, má doma klasickou i elektronickou, zoěvu ale také moc nedá. Jinak máme partu kamarádů, kteří umí hrát na všechno možné, dva z nich i zpívají, takže na srazech je veselo :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.