Týrání psů je velmi málo rozebírané téma! Moje velmi dobrá kamarádka na svým profilu na fb denně dává odkaz na týrané psy, aby na to upozornila. Pokaždý když to vidím tak mi těch ňuňánků je strašně líto. Ale rozhodně není týrání to že nemá pes obleček, nebo že má prázdnou misku tak jako není týrání to že je na vodítku. Podle mě je týrání to co přidávám v odkaze! JE TO OPRAVDU OŠKLIVÉ, NEDOPORUČUJI KOUKAT SE NA TO KDO MÁ SLABÍ ŽALUDEK NEBO MÁ KOLEM SEBE DĚTI!!!!!! Bohužel je to jen na facebooku.. https://www.facebook.com/wilsonprotetor/media_set?set=a.271737139611311.63541.100003250815879&type=1
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.