Já jsem jednoznačně pro. Rozhodně mi to přijde lepší než ústavní péče. Otázka je, zda je dostatek právně volných dětí. Já jsem i pro možnost osvojení dítěte homosexuálním párem. S vhodným podpůrněkontrolním systémem (nejrůznější soc.pracovníci, terapeuti, kurátoři...) mi to přijde ok. Na druhou stranu nesnáším "genderově a sexuálně korektní výchovu", kdy se dětem říká, že mají 2 maminky. na tohle podle mého žádná řízená výchova není vhodná. Tady je třeba pouze výchova k toleranci - a to přímo v rodině. Jak je to s pěstounstvím? To může být pouze jedním člověkem?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.