Máslo lze přepustit, tím se odstraní i ten zbytek bílkovin. Nebo zkusit kozí, ale je teda dost drahý. Osobně bych se vyhýbala i soje, nesnášenlivost kravské bílkoviny s ní jde často ruku v ruce. Zpočátku bych se vyhýbala i jiným mlékům, časem pak lze zkusit snášenlivost kozích a ovčích výrobků, Obecně je nejlepší vařit a péct co nejvíc doma ze základních surovin, čímž se vyhneš tomu skrytému mléku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.