Přidat odpověď
Emenems, zřejmě jsem tu (zatím) jediná, která může poskytnout vlastní zkušenost, a tak píšu, i když se mi moc nechce, protože vaše situace je úplně jiná. Nicméně psal jsi, že to máme brát jako by šlo o kohokoli, tak...
Žiju ve spokojeném všestrnně funkčním manželství desítky let, a mám (ještě déle, než trvá manželství) přítele, se kterým občas mám sex (průměrně řekněme kvartálně). Tento přítel je ženatý a jsme oba srozuměni s tím, že nikdo se rozvádět nechce a nebude a sexuální stránka našeho vztahu zůstane okolí utajena.
A: "milenecký" vztah mi opravdu pomáhá jaksi občerstvovat touhu i po manželském sexu, připomíná mi zamilované pocity jako takové, které jsem pak schopna si oživit i vůči manželovi. Skutečně i když manželský sex mi začal být jednu dobu již dosti nudným a nepřitažlivým, vztah s přítelem ho opět povzbudil, restartoval. Nebýt jeho, asi jsme teď s manželem u velmi řídké frekvence. Narozdíl od ostatních zde a patrně i tebe tedy musím říci, že "Milenec, jako prostředek řešení sexu mezi manžely" může zafungovat, respektive ne snad češení, ale oživení, povzbuzení, připomenutí, jaké to může být a třeba bylo (mezi manželi dříve).
Ale opakuji, že naše manželství nikdy nebylo v rozkladu.
Jo a nedohaduj se s Božkou, je to marný.m
Předchozí