| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hanko, gelem to podle mě nebude. Čistíš filtr? Vyčisti ho, hadrem vytři kompletně těsnění, bude v něm zapáchající sliz - zbytky, chloupky z látek... Hoď do pračky prášek nebo gel, který vydrží vyvářku a zapni pračku na dlouhý cyklus klidně i s předepírkou na vyvářku. Pokud ani tohle nepomůže, tak bych oslovila opraváře, aby Ti kouknul pod buben - měla jsem před lety Candy pračku a začala taky smrdět a vůbec nic nepomáhalo a když si ji pak odvezl opravář, tak mi přinesl x opravdu zapáchajících ponožek (mrcha do slova a do písmene po cca 4 letech žrala ponožky ~o~) x mincí a dalších pokladů ~8~ Potom jela pračka jako nová než po pár měsících bouchnul motor ~f~ Tak nás neminul nákup nové pračky - teď máme AEG Lavamat už několik let nevím přesně jestli 3 nebo už 4? A nesmrdí - přitom do ní leju jen a výhradně jen gely z Lídlu Formil... Nikdy jsem do ní nedala ani ocet ani jiný přímo určený přípravek, protože přímo v návodu je napsáno, že se do ní nesmí lít nic kyselého... a opravdu jediné co občas udělám je, že vyčistím ten filtr, vytřu pořádně těsnící gumu a zapnu vyvářku. Prý pračky smrdí často proto, že se hodně používají nízké teploty při praní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.