Hanko, gelem to podle mě nebude. Čistíš filtr? Vyčisti ho, hadrem vytři kompletně těsnění, bude v něm zapáchající sliz - zbytky, chloupky z látek... Hoď do pračky prášek nebo gel, který vydrží vyvářku a zapni pračku na dlouhý cyklus klidně i s předepírkou na vyvářku. Pokud ani tohle nepomůže, tak bych oslovila opraváře, aby Ti kouknul pod buben - měla jsem před lety Candy pračku a začala taky smrdět a vůbec nic nepomáhalo a když si ji pak odvezl opravář, tak mi přinesl x opravdu zapáchajících ponožek (mrcha do slova a do písmene po cca 4 letech žrala ponožky
) x mincí a dalších pokladů
Potom jela pračka jako nová než po pár měsících bouchnul motor
Tak nás neminul nákup nové pračky - teď máme AEG Lavamat už několik let nevím přesně jestli 3 nebo už 4? A nesmrdí - přitom do ní leju jen a výhradně jen gely z Lídlu Formil... Nikdy jsem do ní nedala ani ocet ani jiný přímo určený přípravek, protože přímo v návodu je napsáno, že se do ní nesmí lít nic kyselého... a opravdu jediné co občas udělám je, že vyčistím ten filtr, vytřu pořádně těsnící gumu a zapnu vyvářku. Prý pračky smrdí často proto, že se hodně používají nízké teploty při praní.