| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo, tak už rozumím - odpad je dnes daleko větší... to jo. Proč tomu tak je na matfyzu si ovšem netroufám odhadovat - snad že se tam dostane víc lidí méně kvalitních? Fakt nevím, já vylítla i tehdy, jelikož narozdíl od Martinina syna jsem šok z toho, že se mám začít prvně v životě učit, nerozdýchala. Současný student MFF z mého okolí na čisté matice také tvrdí, že je jich po prváku třetina ~d~

Jinak tedy dvě školy se i za stara studovat daly (měla jsem na MFF spolužáka, který byl ještě snad na psychologii nebo kde...).

Ohledně "pořádného rozmyšlení co studovat"... no, kdyby bylo na mém zájmu, asi bych již tehdy volila spíš humanitní obor (jako pak po revoluci), ale bylo téměř jisté, že se tam díky podmínkám přijetí které zdaleka jak víme neodrážely jen znalosti, prospěch atd... nedostanu ~d~ takže jsem šla na matiku, kam nebyl takový nával a stačilo projít po "odborné" stránce ~;) - tedy i tehdy jsem se tam ocitla vlastně jako nekvalitní student ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.