| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Do Expresky ( Contours je to samé) jsem chodila jeden čas, problém byl, že podepíšeš papír, že jsi zdravá a v pořádku a cvičitelky tam byly studentky, které toho moc nevěděly, prostě brigáda. Pokud jsi nikdy necvičila, vůbec to nemusí být vhodné pro tvoje klouby atd. Chce to opravdu radši cvičit pomalu a pod dohledem a nejdřív to vzít přes ortopeda nebo fyzioterapeuta, než se pustíš do nějakého cvičení. Přece jenom zdraví je nejdůležitější.
Já jsem si přes vánoce nadělila a včera skončila 14denní hloubkovou detoxikaci, přitom se hubne- 3-9kg, záleží na konkrétní situaci- očista střeva od letitých nánosů...je to fajn a určitě i tohle na začátek doporučuji. Je to jen upravený jídelníček, jde to i při práci i doma. Je spousta detoxikačních center, kde by opět poradil odborník- sám na vlastní triko ne, chce to mít oporu v někom,komu můžeš kdykoliv při detoxikaci zavolat- bolení hlavy apod. při uvolňování toxinů a škodlivin z těla, probrat jídelníček při tom čištění, co na průjem, na zácpu....držím palce, hlavně mít vůli a nebýt na to sám, pak to půjde.~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.