| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jj, nechť je hrnec polívky a pekáček zapečeného jídla tvoje záchrana. Takže si pořidď velký polívkový hrnec a zapékací mísu. Polívku když uvaříš večer tak nechat stát na sporáku do rána, pak ji dát do chladna, odpo si děti ohřejou v mikrovlnce. Zapékané věci můžeš večer zasyrova naskládat do pekáčku, nechat ho v lednici a odpo až děti přijdou vrazí to do trouby, zapnou ji na požadovaný čas (když máš časovač s vypínačem tak ani nezapomenou vypnout) a můžou si dát. Případně takový ten "pomalý hrnec", ten je dobrý na luštěniny a i masa, ráno naskládáš a zapneš na 8 h a odpoledne jako když najdeš.
Jestli si děti samy udělají tousty, vajíčkovou omeletu atd, jsou šikulky. Tak by ti mohly pomoct pak i s přípravou toho vařeného - já vždycky když jsem přišla ze školy tak jsem měla na stole lísteček s tím co mám připravit - oškrábat brambory a připravit je na vaření, nebo zeleninu na salát oškrábat (ten už jsem ve 13 určitě dělala celý), obalit řízky, dát uvařit vajíčka na pomazánku atd. nedělala jsem věci u plotny ale takové ty přípravy aby pak když přišla máma bylo všechno šupšup

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.