Přidat odpověď
jj, nechť je hrnec polívky a pekáček zapečeného jídla tvoje záchrana. Takže si pořidď velký polívkový hrnec a zapékací mísu. Polívku když uvaříš večer tak nechat stát na sporáku do rána, pak ji dát do chladna, odpo si děti ohřejou v mikrovlnce. Zapékané věci můžeš večer zasyrova naskládat do pekáčku, nechat ho v lednici a odpo až děti přijdou vrazí to do trouby, zapnou ji na požadovaný čas (když máš časovač s vypínačem tak ani nezapomenou vypnout) a můžou si dát. Případně takový ten "pomalý hrnec", ten je dobrý na luštěniny a i masa, ráno naskládáš a zapneš na 8 h a odpoledne jako když najdeš.
Jestli si děti samy udělají tousty, vajíčkovou omeletu atd, jsou šikulky. Tak by ti mohly pomoct pak i s přípravou toho vařeného - já vždycky když jsem přišla ze školy tak jsem měla na stole lísteček s tím co mám připravit - oškrábat brambory a připravit je na vaření, nebo zeleninu na salát oškrábat (ten už jsem ve 13 určitě dělala celý), obalit řízky, dát uvařit vajíčka na pomazánku atd. nedělala jsem věci u plotny ale takové ty přípravy aby pak když přišla máma bylo všechno šupšup
Předchozí