| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

preli a není to jedno? Co si myslí ostatní a jaké důvody měli?

Ti je klidně sepíši, podstata je ale v tom, zda se sezdat chceš a on také.

A je úplně fuk, zda chcete stejné příjmení, (to se dá různě),
zda chcete spolu být (to jde i bez svatby),

my jsme se vzali - čistě kvůli tomu, že jsme chtěli být manželé a já jsem chtěla být příjmením (beze změny té domluvené - to jsem si mohla změnit stejně) po manželovi, prostě jsme chtěli být manželé. Ale oba rozvedení a rozvody nebyly hezký.

Jinak manžel je ten tehdejší k sezdání.

MMCH - manžel asi nechtěl, proto jsem to nechala na něm, když jsem byla těhotná, pak se narodily děti (dvě najednou), tak to nebylo na pořadu dne, nějak po otěhotnění jsem nadhodila "už bychom se měli vzít".. Bez reakce. Také jsem měla otravu krve z manželství, navíc jsem se nechtěla vdávat těhotná.

Po určité době to napadlo manžela
"neměli bychom se vzít?"
"no asi ano, ale víš co? já nechci, abys mi řekl, že jsem tě do něčeho uvrtala, žádat o ruku nemusíš, ale pokud chceš, tak to nějak domluv, - a dej vědět včas, abych zařídila hlídání a něco hezkého na sebe"

A zařídil to. Sdělil mi termín a bylo.

Vím, že to zní naprosto neromanticky, ale pro mne to bylo pocitově důležité kvůli minulosti - nikoho nikam netlačit. A byla to krásná svatba.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.