Boleslavko - Ty nejsi zvědavá na odpověď na položenou otázku, Ty nám všem chceš vnutit, že manželství je lepší než psí knížka - tak to aspoň přiznej
Chceš říct, že slib vzájemnosti je nejvyšším projevem lásky a důvěry a vrcholem celého chození a soužití.
No, proč ne? Je to jedna z variant
Ale na toto Ti odpovím.
Pokud by mi tohle přítel řekl, nepadla bych v mdlobách štěstí a neudeřila se do spodiny lebeční, ani bych se neotřásla odporem. Věděla bych totiž, že ho k tomu něco dohnalo - něco naprosto ohavně praktického
Takže bych se jen zeptala, co se stalo, jestli není nějaký průšvih, a zda si myslí, že je to rozumné.
Nemám nic proti manželství kohokoli a neměla jsem ani proti vlastnímu, kdyby nějaké kdy existovalo, nicméně mi to vždycky bylo dost jedno na to, než abych dělala stíhačku a vydupávala si žádost o ruku a po těch letech už jsem ve stavu, kdy by se mi do toho asi ani moc nechtělo, protože znám asi 3 páry, které se vzaly po 15-25 letech a v podstatě okamžitě byli na rozvod - divná karma?
Asi jsem si té romantiky vždycky užívala i tak dost, netoužím po tom být jeden den vystíhovaná princezna v bílém, co si díky stresu ten den nepamatuje