Přidat odpověď
řešíš nutnost topení v létě?
Jinak za těch podmínek co popisuješ,bych byla asi klidnější,kdyby byla kočka v hotelu,než mít z domova průchozí dům a sestra+paní ještě navíc v případě průšvihu budou svalovat vinu jedna na druhou.
My dáváme našeho pejska od jeho půl roku do psího hotelu,v zimě jezdíváme do alp,tak cca na 5 dní a vlétě když letíme k moři,někdy i přes rok třeba na 3 dny,když je nějaká akce,kde to není zrovna "dog friendly".
Pes je tam v poho,jak říká paní majitelka - je to papavý pejsek,takže v tomto směru nemáme problém.O vánocích jsme byli ve welness hotelu,pejska jsme opět dali do psího hotelu a málem jsem pro něj už zač.prosince ani nesehnala místo,takový je o to zájem.Takže za mě tuto variantu mohu jenom doporučit - nikoho s tím nemusím otravovat a já bych ani neměla koho.
Jo a granule mu tam dávám svoje,nasáčkuju pěkně jednotl.porce na ráno i večer a napíšu to k tomu i na lísteček,protože když je tam pejsků víc,tak at v tom má paní jasno,že ten náš "papá" 2xdenně.Každý pes má svůj kotec a jsou vypouštěni na zahradu.
Předchozí