| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

luc - teda teda.. pod lékama funguješ.. no snad to bude brzy dobré a nebudou potřeba ani ty léky ~;((

CoMo - zápal plic není moc dobrý, ale taky bude jsitě vše brzy dobré, kor jestli klesají teploty!! ~;(( kamarádky dcera měla zápal plic taky, uspěchali návrat do školky a dítě si nese následky pořád, tak radím pořádně doléčit!

Greeo - vás se ty nemoce taky drží jak helvétská víra, co ~Rv

u nás neštovice statečně na ústupu, má už jen několik stoupků na těch velikých pupínkách co měl..
ale co mě trápí - zase kašlou... PROČ???? chvílema je to kašel dávivý, ale spíš by potřebovali oba vykašlávat... už mě to nebaví, jsme víc u doktorky než na procházkách... zase je tam nechci taat "jen tak", aby tam enchytli ještě něco dalšího... já už chci aby šli do školky a ne tu léčit kašlík... ~n~ už padám na ústa trochu s nima.. starší se nudí a prudí a otravují, malá prudí poslední 2 dny taky.. jí děsně nevyzpytatelně - nedodržuje časy ~t~ někdy vypije 90 a tváří se že jí praskne břicho, příště si vyřve 150 a vypadá hladově.... ~2~ kadí zásadně až na lopatky, děti to děsně nutně potřebují vidět a Denniskovi to zvedá kufr, takže jen tak tak vždy uteče s dávením pryč ode mě... Týna se kroutí, prdí, kadí... chce se jen chovat... a poslouchat Lady Gaga....~t~ do toho jsem se musela vrátit do práce (auto a peníze ~Rv)... no 2 klony by se mi šikly....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.