| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak vezmu to popořadě.:-)
Jediné pečivo, které se dá jíst a i mě docela chutná je Schar (samozřejmě je ale také nejdražší). :-) Všechno ostatní, které jsem kdy měla, mi připadalo jako guma...Ideální je péct si ho doma - alespoň když to jde...(Chuťově teda také žádný zázrak, ale vyjde to levněji)
Těstoviny - kupuji kukuřičné Sam Mils, potom v Lidlu mají kukuřično-cizrnové (také jsou docela dobré). Do polévky z těstovin kupuji buď rýžové nudle a nebo pohankové mušičky.

Nakupuji většinou ve zdravé výživě a nebo v Glóbusu (ve výživě mám slevu, takže to vyjde levněji) - co jsem koukala na e-shopy, většinou nejsou zrovna nejlevnější a po přičtení poštovného se mi to nevyplatí.

Do polévky na zahuštění používám pohankovou krupici (někdy rozmíchanou s vajíčkem) - dá se koupit i rýžová, ale je jemnější a chuťově si jí v polévce moc neumím
představit.

Bramborová těsta - osvědčila se mi přímo směs na bramborové knedlíky od Labety (existuje ještě levnější směs na bramborové klouzáky, ale ta je fakt hnusná...):-)
Dlouho už se chystám zkusit je z brambor a zahustit nějakou jednodruhovou moukou nebo jejich směsí - z těch běžně dostupných můžeš koupit pohankovou, rýžovou, kukuřičnou a jáhlovou - ale ještě jsem se k tomu nedostala...

Add rodina: Vařím většinou jedno jídlo pro všechny - mimo specialit typu žemlovka, buchtiček se šodó...to by nás finančně zrujnovalo. :-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.