| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

těstoviny z Billy i Lidlu se dají. Místo nudliček do polévky rýžové nudle. chutnají mi i rýžové gnocci z DMka, ale jsou dost drahé a já sama sním jejich 2 porce.

Z hotových chlebů mi nejvíc chutná Nominal Rustikální nebo tuším Lněný. i Pohankový se dá, ale rychle pilinovatí. Dělá i Penam, ale ten trochu drhne na jazyku a ten světlý nejlevnější Penam nebrat, chutná jak lisované piliny. Scharr jsem neměla, přijde mi dost drahý.
Peču si chleba sama, vždy z 250-300 g mouky, protože rychle stárne. Kupuju směs z Labety, něco tam semtam přimíchám - semena, jinou mouku, atd. Chutnala mi i směs Alnavit na tmavý chléb, ale je taky drahá jako prase. Jinak univerzální je směs Jizerka, s tím se s trochou cviku dají i normální koláče, dělám makovce a perníky. Směs Alnavit z DM má takovou pachuť, že se hodí třeba na perník, ale na palačinky a bramborové placky už tolik ne. Do bramboráků nám chutná kukuřičná mouka. omáčky a polívky jsem zahušťovala pouze bramborou či zeleninou, ale někdy dám i červenou čočku a pohanku.

Mám ráda i jáhelník - nasypu tam spoustu ořechů a sušeného ovoce. Do cukroví dávám podle rady hnědý cukr muscovado - karamelizuje a nemělo by se to tak drobit, ale stejně je to pak křehčí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.