| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky.

Jájo, gratuluji k úspěšné kontrole a věřím, že to s mimčem zvládnete~s~.

Zerat, super, že se krásně zabydlujete.

Stáni, barevně máme vymalovaný celý byt a nelíp se nám osvědčili barvy míchané v tonovací strojích od Primalexu. Je to o něco dražší, ale neblednou a kdykoliv se dají přetřít znova.

Ad babička - mamka s ní doma byla a bude. Momentálně je babička na 3 měsíce na následné péči a pak půjde zpátky k mamce. Sice tam nebude mít nikdo své soukromí a brácha ani postel, ale bohužel to jinak vyřešit nejde.

Radimek a školka - dneškem je rozhodnuto o přestupu do jiné školky. Minulý týden jsem odmítla podepsat souhlas do speciální třídy, protože Radim tam rozumově prostě nepatří. Byl nám nabídnut přestup do logopedické třídy zaměřené na předškoláky (15 dětí ve třídě), ale v jiné školce. Souhlasila jsem s tím a dnes mě volala vedoucí školky termín na vstupní logopedické vyšetření. V září tam nastoupí i s kamarádem ze třídy a během prázdnin si tam můžu zažádat o umístění při střídání dovolených aby si tam zvykl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.