Gertrudo - stále nemluvíš o dětech a otcích - jen o sobě a svém hledisku...
A vyděšená z krácení rodičáku? To opravdu ne - vyděšená jsem z totalitních praktik, které jsou tu propagovány. Vyděšená z úvah o tom, že se člověk nebude moci svobodně rozhjodnout. Vyděšená z principu "Já se nechci starat o dítě, nemám na to buňky, ale v tom případě se ŽÁDNÁ matka nesmí starat o dítě tak dlouho, jak by ona i otec chtěli"
Kdyby mě někdo hnal od dětí do práce, ráda ještě zaplatím, abych nemusela, čili konkrétní finanční sankce by mi fakt nevadily, to je to nejmenší - v Čechách by ale šlo o přímý zásah do lidských práv...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.