| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky! Hlasím, že žiju, z Eminy je budoucí prvňák a ze mě bude brzo mešuge úča :)))

Lucko drž se! Myslím na tebe.

Irčo ahojky! Holka už jsem si říkala, jestli ještě žiješ. Že by to bylo kvůli študentovi, to mě teda ani nenapadlo :)) Tak ať se tatík snaží a nosí samé jednušky :) Kristýna teď zatím úspěšně válčí se zimním semestrem na VŠ, ale je toho hodně (Ped. fakulta UJEP obor anglický jazyk a společenské vědy). Prča je, že jí ty společenské vědy jdou líp než angličtina, kvůli které tam šla. Holky jsou zatím taky OK, ale ráno Emča pokašlávala, tak uvidíme, dostala sirup a mazala do školky :))

Janino teda ty seš blázen, já vím, že jsou prachy potřeba, ale dyť ty si ty děti ani neužiješ. Máš aspoň výkonnou vrtuli v zadku? :)))) No seš mladá, tak to dáš, držím palce. A co ty vaše neštovice?

Sari ahoooj, hlásím, že Petšopáci jsou u nás stále v kurzu. Rozšířili jsme chovatelskou stanici o pár zvířátek, to u nás furt jede :) Takže ještě jednou moc díky!!! Doufám, že Tobík je pořád OK a Šárka také. My máme taky Cybex a nebyl s ní jediný problém, Emina je v ní krásně schovaná, takže myslím, že jí Petrušce taky později pořídíme, ale Petruš je cvrček a ještě v té svojí dlouho vydrží :)))

Greeo teda to je děsný, chudák Vika s tou teplotkou beruška. No a Natálka nemohla zůstat pozadu, že :D Snad se dají holčičky brzo do kupy a budou si zase užívat školičky.

Aničko na tebe jsme taky myslela, zápal plic teď řádil snad všude, už jste třetí, o kterých vím! Ať se bobískové brzy uzdraví a nahoď nějaké fotky nové! Kája roste jak z vody :)

Mám velkou radost, konečně nám potvrdili termín v Rakouském hotelu Pannonia (v Parndorfu. Máme už rok koupený voucher, ale buď se to nehodilo nám nebo jim a hle!!!! První prodloužený víkend v červnu odjíždím BEZ DĚTÍ, POUZE S MANŽELEM. Petr si plánuje výlety do Vídně a kola a já - já se těším, že to tam projím a prospím :D No teď jen, jak mu to něžně naznačit :)))

Mějte se famfárově a hlavně buďte zdraví!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.