| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

měsíc konečně ustupuje z úplňku a Týna se uklidňuje.. jupí, začínala jsem mít tiky ~2~
neštovice proběhly u obou docela v klidu.. Denni se víc drbal, měl jich mnohem víc a déle, Ellí se jeden den osypala, zamazali jsme, další se už neobjevili a je to na ústupu.. pruděj oba dva.. Denni ale pro změnu kašle... začíná mě to dost štvát!!! dávám mu čas do čtvrtka, jinak jdeme v pátek k dr.. a asi si vyžádám nějaký vyšetření... to přeci není normální, aby kašlal, nidke nebyl, nikdo tu nebyl nakaženej.. my jsme v pohodě.. a on kašle... chvíli je to ošklivý dráždivý kašel, pak spíš na vykašlání.. no jsem z toho tumpachová a pám pocit, že ať mu dávám co dávám, nic mu to nezmírní...
Týna měla teplotu lehce zvýšenou, ale už je to zase v normě, nos má trochu ucpanej, ale taky se to dá zvládnou, nic se neodsaje, ale přitom chroptí.. tak nevim...

Nadi - no do teď Týna spíš jen spala, teď už začíná konečně trochu vnímat a projevovat spoluúčast.. už je to zajímavější ~:-D a neboj se nic, já se v práci nepřetrhnu, ale snažím se to domlouvat nějak logicky... aby když už, tak jsem třeba měla zabitej jeden, dva dny v týdnu a zbytek jsem na telefonu... zatím to jde, ještě ty kšefty pořádně rozhýbat...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.