vzala bych jeho strach jako něco naprosto běžného a řekla bych mu to. že je normální, že se bojí, že se (různých věcí) bojí i dospělí, že to naprosto chápeš a že to časem přejde. moje zkušenost: sama jsem jako spolujezdec měla tři lehčí kolize v autě, s psychikou mi to neudělalo vůbec nic. pak ale kamion rozmázl dva kluky, které jsem znala, a přestože už jsem je pár let neviděla a u té bouračky jsem nebyla (viděla jsem fotku placatého auta), nejmíň rok poté se mi dělala husí kůže, kdykoli jsem na nějakém užším místě míjela kamion.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.