| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podívej se na Novinky, kde jsem vzala název. Původně to mělo být poprava krále.
Nicméně vždy, teče krev, at to bereš, jak to bereš...
Byly doby, kdy jsem dokolo rozebírala, co jsem tím či oním chtěla říci, a bylo to úplně nastejno, stejně jsem byla ta špatná, tak proč....
Vykládám dobře, zdůrazńuje jak se dá aspekty dějin z různých úhlů, nejsem typ co by nepřipomínala i zásluhy např. Rudé armády, na konto ovšem mrtvých vojáčků, bídu před VFT, bídu před VŘSR atd....
Prokládám hodiny vším možným, ale mrkni do Filmů, za Sch,seznam jsem také dostala, kdyby aspon lidi četli pořádně, vysvětlovala jsem tam marně, jak je to s tím pouštěním filmů, Pelíšek našel školu, kde nebude dítě traumatizováno...přeju jí to, ale to se dítě neúčastní ani besed s pamětníky, přednášek policie, besed o rasismu, videíí útoků neonacistů apodb.? A co první pomoc, záběry z nemocnic, požární ochrana atd.
A děti mají širokou škálu možností , jak projevit svůj vlastní názor, a nestane se mi v 8.,9 , aby neznali naše i světová výročí, aby nevěděli, kdo byl Palach, Havel, co je projevem extremismu, rasismu, xenofobie, antisemitismu.
Jsem na svoji práci hrdá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.