| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Luc, trochu si mě vyděsila, že ti našli něco nepěkného..... dobře je, že to není žádná "hrůza" i když věřím, že ti je dost zle, i tak jsi byla štíhlá, tak si myslím, že teď je ta "drsná dieta" na tobě dost znát....musíš být z toho děsně vyčerpaná, nejen fyzicky, ale hlavně psychicky. Doufám, že se ti to brzy srovná a bude líp!!!~x~

Jitu, chjo, máte to komplikovaný. A v jaké škole je zápis dříve? V té, kam nechcete?
My jdeme zítra, je to k neuvěření, že už ty naše dítka jdou do školy! Zamačkávám slzu, budu zase na měkko! Prostřední se do školy moc netěší, prý bude muset dělat úkoly jako ségra a hlavně si tam nebude moci hrát. Ale doufám, že jí to tam "chytne" a bude se jí tam líbit.

Jo a dnes jsem byla s prostřední na alergo - tak je to černé na bílém - roztoči, takže prakticky všechna zvířata, prach.... Jo a prý mám prát peřiny a polštáře každý měsíc! To teda nevím, jak mi to uschne a nebo kvůli tomu pořizovat náhradní?
Když mě alergolog viděl, tak mě poslal na testy taky, nějaké spešl, krev povezou do Prahy, ale jdu až v březnu, tak pak se uvidí....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.