Mně lezou z vany :) Občas se mi ňákej objeví v pokoji. Kočka z toho má atrakci, a protože to neumí zabít, tak pavouky nakonec vyhazuju z balkona. Když to dělám v zimě, připadám si jako gauner, že je nechám zmrznout. Jednou sem dělala míchaný vajíčka a připletla se mi tam můra, kterou sem omylem usmažila taky. Vyndala sem ji ven, nikomu sem nic neřekla a vajíčka sme snědli, ale bylo mně líto zmařenýho můřího života.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.