| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Poslední dobou se opravdu až tady na rodině dozvídám, kolik lidí žije paralelní vztahy a užívá si s milenci. Jak to dokážete vyladit, že si toho ten druhý nevšimne? Nevím, kdybych pravidelně jednou týdně někam odcházela, tak bych to asi ani neuměla zdůvodnit. Každý týden cvičení, pokec s kámoškou? Já teda obecně neumím vůbec lhát, takže budu do konce života odsouzena k věrnosti~:(~j~ Kdyby takto odcházel manžel, tak to ve mně okamžitě vzbudí podezření. Je teda fakt, že jsme oba tzv. domácí typy a aktivita by byla změna. Ale i tak, i u společenských osob si to neumím představit. A taky mám asi malou fantazii, to všichni mají nějaké místo, kde spolu jsou, nebo každý týden na hotel, nebo se za každého počasí opřou o nějakou lavičku v parku, výpomoc kamarádů? Jsem zcela naivní a vycházím pouze z návodné filmové romantiky, tak mě prosím uveďte do reality, jak to chodí, jestli to ti dva dokážou utajit nebo to netají (fakt to není nějaká provokace, zajímá mě to).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.