Přidat odpověď
Dobrý večer,
prosím o radu. Minulé pondělí jsem večer cestou z práce zakopla na chodníku a protože jsem nesla dvě tašky s nákupem, převážily mě dopředu a málem jsem spadla na čumák. Po mé levé straně stál u dveří obchodu stojan na kola a jsem natáhla ruku a chytila se jej, tak jsem zabránila pádu.
Nic mě nebolelo, až druhý den začala bolest v rameni. Nebyla to žádná hrůza, ale přetrvává stále, ne, že bych nemohla v noci spát, ale bolí mě celá ruka a česání nebo oblékání jsou obtížné. Horší je předpažení a nebo úplné vzpažení, ale ten pohyb vykonat jde, přestože je bolestivý. Když jsem včera byla nakoupit, tlačit nákupní vozík nešlo vůbec. Bolest je nejintenzivnější na přední straně ramene a zhoršuje se chůzí do schodů a nebo otřesy při jízdě v autě.
Nevím, jestli s tím jít někam k doktorovi a nebo to nechat být, až se to samo usadí. Nepotřebuju se někde doprošovat, aby mě vzali, poslali na rtg, řekli, že tam nic není a mám to ledovat a nazdar. Navíc opravdu u nás ve městě jsou dva ortopedi a bez objednání neberou. A čekačka tak tři týdny.
Snad se najde někdo, kdo má zkušenost a nebo je z oboru.
Díky mockrát.
Předchozí