Přidat odpověď
Na těch stránkách, které jsem ti napsala, je několik receptů na bezlepkové a bezlaktózové palačinky, např. jen z pohankové mouky. Samozřejmě nemůžeš čekat úplně stejnou chuť jako u těch klasických z bílé mouky, ale myslím si, že důležitější je, čím se palačinka namaže nebo naplní, než to, že těsto samo o sobě nemá stejnou chuť.
Nehledej překážky, takto radikální změna jídelníčku je samozřejmě šok, takže chápu, že zatím tápeš a jíš pořád to samé. Rozhodně to není žádná tragédie, opravdu se můžeš i se všemi omezeními stravovat, troufám si říct, skvěle. S masem bych si hlavu nelámala. Jen je potřeba si trošku nastudovat, jak by měla být tvoje strava složené, aby jsi se z jedné nemoci nedostala postupem času do nemoci jiné.
Myslím, že bys měla i trošku do sebe investovat a svou diagnózu probrat s nějakým solidním celostním lékařem. Myslím, že by ti velmi prospěl i jiný pohled na tvůj problém. Možná by ti to všechno pak začalo dávat větší smysl.
Předchozí